Läger och Grupparrangemang

"EN HELT LYSANDE PLATS ATT SAMLAS PÅ - GRUPPEN HÅLLER IHOP OCH DET FINNS HUR MYCKET SOM HELST ATT HITTA PÅ!" 

På Vårdnäs stiftsgård har vi sysslat med läger och grupparrangemang i över 70 år. Hela platsen är faktiskt skapad för att göra saker tillsammans - det är ingen tvekan om det! Välkommen hit med din grupp, förening, församling, klubb eller vad det kan vara. Det kommer att bli bra - det ska vi se till tillsammans med dig! 


FANTASTISKA MÖJLIGHETER!

Vårdnäs Stiftsgård har erfarenheter av lägerliv och allt vad det innbär sedan 1940-talet. Läger kan vara korta, långa, med många eller lite färre deltagare - med det blir alltid många goda och starka minnen och upplevelser man tar med sig. På Vårdnäs stiftsgård hjälper vi dig att utforma ett läger enligt dina önskemål!

SKAPA ETT EGET LÄGER PÅ VÅRDNÄS


Platsen du alltid vill minnas


En utmärkt miljö att ha läger på, när ni vill, under året. Utformat efter era önskemål. Vårdnäs tillhandahåller god mat, service och goa sängar. Dessutom inspirerande omgivningar som lockar till både aktivitet och eftertanke. Här finns gott om kanoter, kajaker, vandringsleder, kulturmiljöer, möjlighet till utomhusmatlagning, teambuilding, tipspromenader, fotbollsplan, bad, bastu, en fantastisk natur och också den spännande "Skapelsens Plats" - en samling skultpurer som är en gåva från biskop emeritus Martin Lönnebo som berättar om skapelsen, hela utvecklingen från Big Bang till den nutida människan.


Boende kan ske i allt från vindskydd, vandrarhemsstandard och till full hotellstandard - och vårt kök är vida omtalat för den goda maten! Välkommen med just DIN idé!