Svenska Möten - Deltagarhantering

GÖR HANTERINGEN AV DITT MÖTE  ENKLARE MED SVENSKA MÖTENS DELTAGARHANTERING.

Få tid över till annat med vår tjänst för deltagarhantering! Vi vet att det är mycket att tänka på och hålla reda på inför större möten och evenemang, men även för de mindre mötena. Med Svenska Mötens registreringssystem och deltagarhantering följer du dina deltagare under hela arrangemanget – från inbjudan, via en egen webbsida med en smidig anmälningsfunktion, hantering på plats, betalningslösning till utvärdering på plats. Klicka på namnskylten och läs mer!

GÖR DET ENKELT MED

KONFERENSPAKET

För att underlätta inför ditt nästa möte har vi gjort några paketlösningar där vi inkluderar det mesta som kan behövas när ni är hos oss nästa gång. Här hittar du våra vanligaste mötesformer som du kan använda som grund inför din planering. Naturligtvis paketerar vi även efter dina önskemål.

LUNCH TILL LUNCH


I paketet ingår konferenslokal anpassad till gruppens storlek. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe, Eftermiddagsfika, 2-rätters middag. Logi med frukostbuffé. Förmiddagsfika och lunch samt tillgång till sjöbastun.


HALVDAGSKONFERENS


Ni ankommer till morgonfikat och lämnar efter lunch alternativt ankommer till lunch och lämnar vid dagens slut.  I paketet ingår konferenslokal anpassat till gruppens storlek.Ankomst- eller eftermiddagsfika. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe. Tillgång till sjöbastun.


DYGNSKONFERENS


I paketet ingår konferenslokal anpassad till gruppens storlek. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe, eftermiddagsfika, 2-rätters middag. Logi med frukostbuffé samt tillgång till sjöbastun.


DAGSKONFERENS


Lämna vardagen hemma för en kväll och rå om varandra. Unna er det där lilla extra och andas in kärleken som spirar. Lagom långt från stan finns lugnet.


VÅRA MÖTESLOKALER

Vi har lokalerna för ditt möte. Allt från det lilla ledningsmötet med några få deltagare till den stora kickoffen på hundratalet deltagare klarar vi av att hantera. Här hittar du en kort beskrivning av våra lokaler.

TALLSALEN (100 PERS)


Stort, rymligt och högt i tak


En ljus lokal med vackert natursceneri utanför fönstret. I direkt anslutning till lokalen finns fyra grupprum och pausytor.


Tallsalen är välutrustad med väggmonterad pc-kanon, wifi, ljudanläggning med såväl trådlösa som fasta mikrofoner. I lokalen finns hörslinga och trådlöst nätverk.


Lokalen är utrustad med komfortkyla vilket innebär skönt klimat och bra luftväxling. För piggare deltagare hela dagen.


Lokalstorlek

105 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 100 pers

Skolsittning 60 pers

Sittning i öar 45 pers

U-bord 30 pers


RENGENSALEN (20 PERS)


Rum med utsikt och insikt


Med utsikt över inloppet till Kinda Kanal, med egen altan och braskamin är det en perfekt lokal för ledningsgruppen, styrelsen eller möten av kreativ karaktär. Med både mjuka fåtöljer runt brasan och ordentliga konferensstolar runt borden skapas en kreativ miljö för ditt möte.


KAPELLET (60 PERS)


Ett vilsamt rum


Varför inte pröva mindfullness som metod för nästa kreativa process. Varva samtal med avslappning och meditation i ett rum som andas stillhet och vila. Eller varför inte låna instrumenten och workshoppa med musik. Kapellet är till för att användas.


Lokalstorlek

80 kvm


BACKGÅRDSSALEN (100 PERS)


Allt från föredrag till kockdueller


Lokalen är ljus och välkomnande med stora fönsterpartier som vetter mot naturen. Tre mindre grupprum finns i anslutning till lokalen.


Den tekniska standarden är hög. Här finns väggmonterad projektor, wifi, hörslinga, ljudanläggning med trådlösa och trådbundna mikrofoner.


I direkt anslutning till lokalen finns ett kök, vilket innebär att vi enkelt kan ställa om lokalen till en härlig matlagningskväll där man under ledning av en av våra duktiga kockar lagar en god middag och avnjuter resultatet av den gemensamma ansträngningen vid dukade bord.


För dig som lägerarrangör är detta en optimal lokal om du vill bo och laga all mat själv till dina deltagare.


Lokalstorlek

105 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 100 pers

Skolsittning 60 pers

Sittning i öar 45 pers

U-bord 30 pers


NYGÅRDSSALEN (80 PERS)


Ett stenkast från bryggan


För dig som behöver en bra pedagogisk lokal med överblickbarhet och modern teknik är Nygårdssalen ett givet alternativ.


Här erbjuder vi takmonterad projektor, wifi, ljudanläggning, hörslinga och flera stora white­boards när tankarna behöver flöda fritt.


När ni behöver dela upp gruppen i små bi­kupor finns det gott om mindre hörnor i   direkt anslutning, med sköna fåtöljer där man kan fortsätta arbetet. Som en extra finess kan du från lokalen kliva rätt ut i gröngräset.


Lokalstorlek 

80 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 80 pers

Skolsittning 48 pers

Sittning i öar 20 pers

U-bord 26 pers