Grupp och Konferens

INGET MÖTE ÄR DET ANDRA LIKT

För oss är konferenser och möten så mycket mer än bara dataprojektorer, pennor och block. Hur och varför är två viktiga följeslagare på väg fram till mötet. Ibland måste man ha lite avskildhet, kanske hantera en känslig process, andra gånger är det fullt blås och galna idéer. Vi vet att du investerat både tid och pengar i ditt möte, därför vill vi möta dig med lyhördhet och flexibilitet.

GÖR DET ENKELT MED

KONFERENSPAKET

För att underlätta inför ditt nästa möte har vi gjort några paketlösningar där vi inkluderar det mesta som kan behövas när ni är hos oss nästa gång. Här hittar du våra vanligaste mötesformer som du kan använda som grund inför din planering. Naturligtvis paketerar vi även efter dina önskemål.

LUNCH TILL LUNCH


I paketet ingår konferenslokal anpassad till gruppens storlek. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe, Eftermiddagsfika, 2-rätters middag. Logi med frukostbuffé. Förmiddagsfika och lunch samt tillgång till sjöbastun.


HALVDAGSKONFERENS


Ni ankommer till morgonfikat och lämnar efter lunch alternativt ankommer till lunch och lämnar vid dagens slut.  I paketet ingår konferenslokal anpassat till gruppens storlek.Ankomst- eller eftermiddagsfika. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe. Tillgång till sjöbastun.


DYGNSKONFERENS


I paketet ingår konferenslokal anpassad till gruppens storlek. Lunch med salladsbuffé, mineralvatten, lättöl och kaffe, eftermiddagsfika, 2-rätters middag. Logi med frukostbuffé samt tillgång till sjöbastun.


DAGKONFERENS


Lämna vardagen hemma för en dag och arbeta med ny inspiration hos oss. I paketet ingår konferenslokal, två fikapauser, vår fina lunchbuffé. Du kan också starta dagen med vår morgonmeditation för extra fokus på dagens arbete. Lagom långt från stan finns lugnet.

VÅRA MÖTESLOKALER

Vi har lokalerna för ditt möte. Allt från det lilla ledningsmötet med några få deltagare till den stora kickoffen på hundratalet deltagare klarar vi av att hantera. Här hittar du en kort beskrivning av våra lokaler.

TALLSALEN (100 PERS)


Stort, rymligt och högt i tak


En ljus lokal med vackert natursceneri utanför fönstret. I direkt anslutning till lokalen finns fyra grupprum och pausytor.


Tallsalen är välutrustad med väggmonterad pc-kanon, wifi, ljudanläggning med såväl trådlösa som fasta mikrofoner. I lokalen finns hörslinga och trådlöst nätverk.


Lokalen är utrustad med komfortkyla vilket innebär skönt klimat och bra luftväxling. För piggare deltagare hela dagen.


Lokalstorlek

105 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 100 pers

Skolsittning 60 pers

Sittning i öar 45 pers

U-bord 30 pers


RENGENSALEN (20 PERS)


Rum med utsikt och insikt


Med utsikt över inloppet till Kinda Kanal, med egen altan och braskamin är det en perfekt lokal för ledningsgruppen, styrelsen eller möten av kreativ karaktär. Med både mjuka fåtöljer runt brasan och ordentliga konferensstolar runt borden skapas en kreativ miljö för ditt möte.


KAPELLET (60 PERS)


Ett vilsamt rum


Varför inte pröva mindfullness som metod för nästa kreativa process. Varva samtal med avslappning och meditation i ett rum som andas stillhet och vila. Eller varför inte låna instrumenten och workshoppa med musik. Kapellet är till för att användas.


Lokalstorlek

80 kvm


BACKGÅRDSSALEN (100 PERS)


Allt från föredrag till kockdueller


Lokalen är ljus och välkomnande med stora fönsterpartier som vetter mot naturen. Tre mindre grupprum finns i anslutning till lokalen.


Den tekniska standarden är hög. Här finns väggmonterad projektor, wifi, hörslinga, ljudanläggning med trådlösa och trådbundna mikrofoner.


Lokalstorlek

105 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 100 pers

Skolsittning 60 pers

Sittning i öar 45 pers

U-bord 30 pers


NYGÅRDSSALEN (80 PERS)


Ett stenkast från bryggan


För dig som behöver en bra pedagogisk lokal med överblickbarhet och modern teknik är Nygårdssalen ett givet alternativ.


Här erbjuder vi takmonterad projektor, wifi, ljudanläggning, hörslinga och flera stora white­boards när tankarna behöver flöda fritt.


När ni behöver dela upp gruppen i små bi­kupor finns det gott om mindre hörnor i   direkt anslutning, med sköna fåtöljer där man kan fortsätta arbetet. Som en extra finess kan du från lokalen kliva rätt ut i gröngräset.


Lokalstorlek 

80 kvm


Möbleringsalternativ

Parkettsittning 80 pers

Skolsittning 48 pers

Sittning i öar 20 pers

U-bord 26 pers


SKOGEN


Naturens katedral


Våga gå lite utanför boxen och ta ett pass med din konferens i naturen! Walk & Talk, grupparbete i en glänta, tid för egen reflektion, eller en vandring till en lägereld med konferensfika utomhus. Det finns hur många möjligheter som helst. Välkommen med din önskan. 


Lokalstorlek

Oändlig