Hotell, vandrarhem, konferensvilla eller vindskydd

SOMNA MED FÖNSTRET PÅ GLÄNT TILL TYSTNADEN I NATUREN

Vi brukar säga att på Vårdnäs kan man bo i allt från vindskydd till hotellrum. Vårt hotell har personligt inredda hotellrum med god standard och den vackra utsikten får du på köpet. Du kan också boka en egen konferensvilla, en lägenhet, enklare flerbäddsrum , familjerum eller ett eget vindskydd. Gäster med funktionshinder har hela 10 rum att välja på och har du allergi så finns rum anpassade för detta också. Alla hotellrum har tv och wifi finns tillgängligt över hela anläggningen. Vårdnäs är rökfritt på samtliga rum. Hur vill du bo på Vårdnäs?

HOTELLET


Skandinavisk enkelhet


Personligt, enkelt och skandinavisk design är ledord. Hotellet består av 68 bäddar fördelade på 26 enkelrum och 21 dubbelrum. Varje rum har wifi, tv och skrivbord för att du ska kunna bo och arbeta en eller flera dagar. Kaklade badrum och tillgång till sjöbastu för din komfort. Frukostbuffé ingår i priset.


KONFERENSVILLAN –

GAMMELGÅRDEN


Konferera ostört med egen relax


Ett 1800-talshus som en gång var en prästgårds husbehovsbränneri. Gammelgården ligger enskillt vid fotbollsplanen och med närhet till sjön Stora Rängen. Ett hus lämpligt för familjen eller en helg med vännerna. Självklart är det också ett utmärkt alternativ vid konferens då ni får vara helt ostörda.

Här kan ni sova 10 personer fördelade på fyra twin-rum med möjlighet till två extra sängar. Huset har också ett eget kök, stort allrum med öppen spis, sköna soffor och stor bildskärm. I källarvåningen hittar ni duschar och bastu med relaxavdelning.


Kontakta oss för priser och offert.


VINDSKYDDEN


Maximal naturupplevelse


Prova något annorlunda. Ta med gitarren, grilla över öppen eld och vakna upp till en oslagbar vy. Våra vindskydd ger dig en närhet till naturen som är få förunnat. Packa sovsäcken och njut av tystnaden. Lagom för upp till ca 20 personer. Vindskydden bokas i receptionen eller på hemsidan.


OBS! Under perioden maj-september är vindskydden endast bokningsbara som Camping Deluxe.

GÄSTRUMMEN


Enklare boende för trötta vandrare


I Backgården bor ni i modern vandrarhemsmiljö. Ett utmärkt  budgetboende för familjen eller den mindre gruppen. Vi erbjuder fyr- och sexbäddsrum med duschar och toaletter i korridoren. Vår goda frukostbuffé ingår i priset.


BACKGÅRDEN – LÄGERGÅRD


En lägergård med hög standard


I Backgården bor ni i modern vandrarhemsmiljö. Det här är ett utmärkt alternativ för läger, föreningar och budgetboende för stora grupper.


Vi erbjuder fyr- och sexbäddsrum med duschar och toaletter i korridoren. I byggnaden finns även tre hotellrum som med fördel nyttjas som ledarrum.


Backgården har totalt 60 bäddar fördelade på nio fyrbädds- och tre sexbäddsrum samt tre dubbelrum med hotellstandard så som badrum och tv.


CAMPING DELUXE


Vindskydd med lite mer glamour


Succén fortsätter! Boka en lite lyxigare natt i ett av våra vindskydd, med massor av kuddar, mattor, gardiner, myggnät, ljusslingor, högtalare och ladduttag till mobilen! Ni får ett campingkit och inreder vindskyddet tillsammans. Tag med egen sovsäck och liggunderlag. Frukost och tillgång till dusch och toalett på morgonen ingår i priset! 


Hör av dig till receptionen på 013-368500 eller läs mer och boka redan nu! Ha en underbar sommar - äventyret är här!