VECKA 23
MÅNDAG 29/5
Köttfärslimpa serveras med potatispuré, gräddsås, gröna ärtor samt lingon
TISDAG 30/5
Färskostöverbakad torsk med örter och citron, serveras med hummersås,
rostade morötter och kokt potatis
ONSDAG 31/5
Stekt kycklinglårfilé med basilika och vitlök, serveras med tomat och fänkålssås samt parmesan, ruccola och ris
TORSDAG 1/6
Mousakka med aubergine, zucchini och anammafärs,
serveras med fetaostcremé, rostad späd kål och frön
FREDAG 2/6
Helstekt kotlettrad med grönpepparsås, råstekt potatis
samt broccoli, sparris och babyspenat
VECKA 24
MÅNDAG 5/6
Torsk med rödbetor & kapris slungade i brynt smör, serveras med vitvinsås, kokt potatis & rostad broccoli
TISDAG 6/6
ABONNERAT!
ONSDAG 7/6
Frittata med parmesan, oliver, sparris & spenat, serveras med fetaost-överbakad sötpotatis samt krämig tomatsås med basilika
TORSDAG 8/6
Fläskkarré med ramslök & citron, serveras med gräddkokt sommarkål, rostad majs med spenat & salladslök, samt persiljeslungad potatis
FREDAG 9/6
Kycklingfajitas med tomatsalsa, guacamole, riven ost & picklad gurka med koriander, serveras med klyftpotatis