Vecka 16
Måndag 15/4
Röd linscurry med blomkål och gul paprika serveras med jasminris
Tisdag 16/4
Bakad torsk & regnbåge med tomat och purjolök serveras med
potatismos och frästa bönor
Onsdag 17/4 FULLBOKAT!
Kalops med morot och lagerblad serveras med rödbetor och kokt potatis
Torsdag 18/4
Helstekt kotlettrad med örter och parmesan serveras med gräslöksveloute och rostade rotfrukter
Fredag 19/4
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis och pressgurka
Vecka 17
Måndag 22/4
Ugnsbakad kycklingfilé med citron och timjan serveras med
pressad potatis och rostad morot
Tisdag 23/4 FULLBOKAT!
Paella med kyckling, skaldjur, kryddig korv och paprika serveras med kryddig tomatsås samt sval guacamole
Onsdag 24/4
Moussaka med stekt zucchini och potatis serveras med örtyoghurt
Torsdag 25/4
Örtbakad karré serveras med bearnaise, rostad morot och potatis
samt sotad broccoli
Fredag 26/4
Pocherad spätta med vitvinssås, räkor, ramslök och kokt potatis
Vecka 18
Måndag 29/4
Kycklinggryta med dragon, champinjoner och salladslök
serveras med jasminris samt rostade nötter och frön
Tisdag 30/4
STÄNGT!
Onsdag 1/5
STÄNGT!
Torsdag 2/5
Vårinspirerad fisk & skaldjursgryta med fänkål, rotfrukter och potatis, serveras med ramslöksaioli samt nybakat bröd
Fredag 3/5
Biff a lá Lindström med kapris och rödbetor derveras med skysås,
gröna ärtor och råstekt potatis