VECKA 4
MÅNDAG 23/1
Pankopanerad rödtunga serveras med kokt potatis,
gröna ärtor samt remouladsås
TISDAG 24/1
Rödbetsbourginjon med brynt smålök, champinjoner och purjolök
serveras med potatismos
ONSDAG 25/1
Biff a la Lindström serveras med skysås och råstekt potatis
TORSDAG 26/1
Gulaschsoppa serveras med vispad creme fraiche
Dessert
Kladdkaka serveras med lättvispad grädde
FREDAG 27/1
Bakad majskyckling serveras med peppargräddsås
samt vitlöksrostade rotfrukter
VECKA 5
MÅNDAG 30/1
Raggmunk på östgötsk potatis serveras med knaperstekt fläsk
samt rårörda lingon
TISDAG 31/1
Paella med kyckling, kryddkorv och räkor
serveras med tomatsås och guacamole
ONSDAG 1/2
Pannbiff med brynt lök, skysås samt kokt potatis
TORSDAG 2/2
Rotfruktssoppa serveras med saltrostade pumpakärnor
Dessert
Kräming äppelkaka med vanlijsås
FREDAG 3/2
Panerad fläskschnitzel serveras med timjansky,
råstekt potatis samt kapris
VECKA 6
MÅNDAG 6/2
Fiskgryta med saffran och rotfrukter
serveras med vispad vitlökscréme
TISDAG 7/2
Ugnsbakad kycklingfilé med soltorkad tomat och örter
serveras med krossad Amandine potatis
ONSDAG 8/2
Kålpudding med sirapsstekt vitkål, gräddsås och kokt potatis
samt rårörda lingon
TORSDAG 9/2
Klassisk ärtsoppa serveras med senap
Dessert
Ostkaka serveras med sylt och lättvispad grädde
FREDAG 10/2
ABONNERAT!