Vecka 19
Måndag 5/5
Stekta köttbullar serveras med gräddsås, kokt potatis samt lingon & pressgurka
Tisdag 6/5 FULLBOKAT!
Brynt kycklinglår serveras rödvinssås, timjan & smålök samt potatispuré & stekt svamp
Onsdag 7/5
Moussaka med stekt aubergine & potatis
serveras med fetaostcréme
Torsdag 8/5
Krispig falafel serveras med yoghurtsås, rostad kikärtssallad samt ljummen grönsakscouscous
Fredag 9/5
Fläskschnitzel serveras med skysås, gröna ärtor
samt rostad potatis
Vecka 20
Måndag 12/5
Piccata på torsk serveras med tomatsås
samt dillstompad potatis
Tisdag 13/5
Ugnsbakad kyckling med dijon, timjan
& champinjoner, serveras med grönsaksris
Onsdag 14/5
Stekt isterband (alt. chorizo) serveras med dillstuvad potatis samt pressgurka & senap
Torsdag 15/5
Köttfärslimpa serveras med örtgräddsås, lingon,
kokt potatis samt bakade morötter
Fredag 16/5
Sjömansbiff med brynt lök & potatis,
serveras med kindagurka
Vecka 21
Måndag 19/5
Stekt panerad fisk med skagensås, gröna ärtor och kokt potatis.
Tisdag 20/5
Kroppkakor, skirat smör och rårörda lingon.
Onsdag 21/5 FULLBOKAT!
Plommonspäckad karré serveras med gräddsås, kokt potatis samt rostad blomkål.
Torsdag 22/5
Inkokt lax serveras med dillmajonnäs, citron och kokt potatis.
Fredag 23/5
Pulled pork serveras med bröd, dressing, picklad lök samt rostad potatis.