Vecka 16
Måndag 14/4
Lasagne med mozzarella och basilika, serveras med tomat-, lök- och fetaostsallad.
Tisdag 15/4
Stekt panerad fisk serveras med kall örtsås, kokt potatis och gröna ärtor.
Onsdag 16/4
Kålpudding med brynt kål och lök, serveras med gräddsås, kokt potatis samt lingon.
Torsdag 17/4
Bakat kycklinglår med dijon och champinjoner, serveras med stekt grönsaksris.
Fredag 18/4 (Långfredagen)
STÄNGT!
Vecka 17
Måndag 21/4 (Annandag påsk)
STÄNGT!
Tisdag 22/4
Bakad fisk med ägg- & persiljesås,
serveras med morötter och kokt potatis.
Onsdag 23/4
Kålpudding med brynt kål och lök, serveras med gräddsås, kokt potatis samt lingon.
Torsdag 24/4
Köttgryta med champinjoner och dijon.
Serveras med rostad potatis.
Fredag 25/4
Tomatbakad karré serveras med örtsky, råstekt potatis samt blomkål.