Trygghet, säkerhet och trivsel

Kära Vårdnäsgäster – trygghet, säkerhet och rutiner skapar trivsel!

Precis som du, så följer vi på Vårdnäs Stiftsgård givetvis fortfarande utvecklingen kring Covid-19 / Coronaviruset och influensan på såväl lokal, regional som nationell nivå med stor uppmärksamhet. Varje tillfälle det behövs ser vi över våra rutiner, vidtar eventuella nya åtgärder och säkerställer en så säker och trygg miljö som möjligt. Så ser det ut i den vanliga vardagen och nu får dessa rutiner förstås extra stort utrymme!


Vi är säkerhetsdiplomerade från Svenska Möten - Sveriges ledande organisation för mötesanläggningar.


 


Som utvald medlem i Svenska Möten, Sveriges ledande mötesexperter är vi också klassificerade inom både kvalitets- och säkerhetsarbetet och vi följer givetvis också alla rekommendationer och regelverk från Folkhälsomyndigheten, vår branschorganisation Visita och övriga beslutande instanser. 


Tillsammans gör vi vårt bästa för att du som gäst ska känna dig trygg och säker och varmt välkommen till stillheten och lugnet på Vårdnäs Stiftsgård. Tillsammans betyder också att du som gäst tar hänsyn, håller avstånd och är lyhörd för vår personals rekommendationer och ansvisningar. TACK för att du hjälper till!


Jonas Ridderström tillsammans med alla medarbetare.

Verksamhetschef - CEO