Grillkvällar på Terrassen

GRILLKVÄLLAR PÅ VÅRDNÄS 2020

TORSDAGAR den 25/6 - 6/8

FULLBOKAT DEN 16/7


Bordsbokning kl 18.00, 18.30 eller 19.00

Det här är en annorlunda sommar - det är vi nog alla överens om! MEN - vi vill att du ska kunna njuta av sommarkvällen på Vårdnäs Stiftsgård också denna sommar.


Årets grillkvällar blir också annorlunda - men ännu  bättre och godare! Av säkerhetsskäl  blir det inte traditionell grillbuffé i år - utan en alldeles underbar grillmeny istället med gott om närproducerat och närodlat! Ditt sällskap får en egen stund vid buffébordet och hos grillkocken för att plocka till er av det goda - sedan byter vi ut alla bestick och förbrukade skålar till nästa sällskap. Här kan du läsa mer om alla våra hygienrytiner för Covid-19/Corona.


Slå dig ner på terrassen, eller i salongen vid ett fönsterbord - beställ något gott från vår sommarbar innan maten och njut av utsikten över sjön. Skulle det bli regn flyttar vi in – utsikten och upplevelsen behåller du alltid här! 


Sommaren hustrubadur är en av våra favoriter sedan flera somrar - Mathias Brandin Beltrano!   


Börja gärna kvällen med en härlig sommardrink från vår bar - eller kanske en välkyld öl av husets eget märke - Vårdnäs Martin Luther!


Sommaren finns på Vårdnäs - MEN GLÖM INTE ATT BOKA BORD! Vi har cirka 50 platser på terrassen med gott om utrymme mellan borden och cirka 20 platser i salongen.


Pris för grillmeny

395:-/person inkl dessert.


Tips!

Varför inte stanna över natten också - och ge dig själv en minisemester. Kontakta receptionen för fina logipriser! 

590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "samtycker" godkänner du vår användning av cookies.

Jag samtycker