Grillkvällar på Terrassen

GRILLKVÄLLAR PÅ VÅRDNÄS 2021

Sommarens klassiska grillkvällar på Vårdnäs Terrass!

- en del av sommaren som du inte vill missa!

Tisdagar & Torsdagar från 29 juni till 12 augusti 

Det här blir nog också en lite annorlunda sommar - det är vi nog alla överens om! MEN - vi vill att du ska kunna njuta av sommarkvällen på Vårdnäs Stiftsgård också denna sommar.


Årets grillkvällar är också annorlunda - men ännu  bättre och godare! Du kommer att kunna njuta av en alldeles underbar grillmeny med gott om närproducerat och närodlat! Ditt sällskap får en egen stund vid buffébordet och hos grillkocken för att plocka till er av det goda - sedan byter vi ut alla bestick och förbrukade skålar till nästa sällskap. Här kan du läsa mer om alla våra hygienrytiner för Covid-19/Corona.


Slå dig ner på terrassen, eller i salongen vid ett fönsterbord - beställ något gott från vår sommarbar innan maten och njut av utsikten över sjön. Skulle det bli regn flyttar vi in – utsikten och upplevelsen behåller du alltid här! 


PRIS: 395:- per person (barn 2-12 år äter för halva priset)


Varför inte göra en bokning redan nu - och överraska någon med något att se fram emot i sommar!
.. och visst blir det underhållning också i år. Musik från någon av våra fina trubadurer, ibland lite sommarprat med någon lokal talang eller två. Det händer alltid något på Vårdnäs terrass! Program kommer snart!


Tips!

Kompletter din grillkväll med att stanna över natten också!Kontakta receptionen för fina logipriser!