Jobb hos oss

VI SÖKER MEDARBETARE TILL JOBB MED BÅDE VACKER UTSIKT OCH FINA MÖJLIGHETER!

VILL DU JOBBA PÅ EN ARBETSPLATS MED STORT UTRYMME FÖR BÅDE JOBBKVALITET OCH LIVSKVALITET?

Välkommen till ett fantastiskt jobb hos oss på Vårdnäs Stiftsgård!


Under de senaste åren har Vårdnäs Stiftsgård positionerat sig som en ledande och nyskapande mötesplats med stort fokus på klimatsmarta och naturnära upplevelser med hög kvalitet!


1. Nu söker vi en duktig kock som vill jobba hos oss och som tillsammans med det övriga kockteamet med kreativitet och engagemang fortsätter utveckla vår restaurang. Vi lägger stort fokus på lokala och regionala råvaror och både det vilda och det gröna köket.


2. Vi söker en extra resurs i sommar till vår reception. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hjälpa våra gäster med in- och utcheckning, betalningar, kanotuthyrning mm samt ta emot och göra enklare bokningar i vårt bokningssystem, därför är god datorvana av stor vikt. Arbetet är i huvudsak förlagt till juli  och augusti månad samt några dagar i slutet av juni. Totalt ca 20 dagar. Schema finns. Datum för introduktion tillkommer enl. ök. Vi ser helst att du som söker är över 18 år, gärna äldre.


Vill du jobba med varma, engagerade människor i en fantastiskt miljö som är bra för både kropp och själ? Välkommen hit!


Vi vill gärna att du hör av dig och anmäler intresse om du vill jobba hos oss så snart som möjligt! Maila din ansökan tillsammans med CV / Meritförteckning till  jobb@vardnas.se och märk mailet med "kock" eller "reception" eller ring oss 013-368500  Vi har givetvis ett bra kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning.


Adresser och kontaktuppgifter om du har frågor hittar du HÄR