Bröllop och Fest

VI ÄLSKAR FESTER OCH HÖGTIDER

Vi älskar fester och högtider. En fest kan vara liten eller stor, påkostad eller lite enklare och med många gäster eller några få. Tveka inte att be om vår hjälp i utformningen av just din högtid! Varmt välkommen att träffa oss, så ska vi hjälpa er till den högtid som ni drömmer om.

FESTER & HÖGTIDER

Det finns fester och högtider för livets alla skeden. Dop, konfirmation, bröllop och begravning. Födelsedagar, minnesstunder, kick-offer, föreningsfester, klassträffar. Listan är nästan oändlig och vi på Vårdnäs stiftsgård vill vara en mötes- och festplats för många typer av högtider. Med över 40 år som etablerad mötesplats har vi fått förmånen att vara med och skapa många minnen för livet tillsammans med våra gäster – och det vill vi fortsätta med.


Vilken högtid vill du ha hjälp med?

BRÖLLOP

All You Need Is Love! Här på Vårdnäs har vi under åren skaffat oss en lång och god tradition att arrangera bröllop. Hos oss finns så mycket mer än bara en plats för bröllopsmiddag. Här hittar du också minst två mycket vackra platser för vigseln; dels vårt eget kapell men också vårt friluftskapell som ger en storslagen inramning av er vigsel. Några minuters promenad från oss ligger dessutom Vårdnäs kyrka. Hör av dig och dela dina önskemål med oss. Så skapar vi ert minne för livet tillsammans.

" Det här är platsen för rårörd kärlek. Naturligt, äkta och utan tillsatser."

Emma Malmström, präst

" Oavsett om det är bohemiskt lantligt, eller skandinaviskt modernt. Vi kan stilen!"

Elin, Husfru & Kreatör

"Tänk inte på alla andra. Den här är er fest. Vad vill

NI ha?”

Mikael Isaksson,

Kökschef