Sommar-Yoga 2022

SOMMAR-YOGA 2022

I år kan du välja mellan "Sommar-morgonyoga med frukost" och våra "Lugna Lördagar med lunch" 

SOMMARTIDER, HEJ HEJ - GE DIG SJÄLV DEN BÄSTA DAGEN I SOMMAR - DET ÄR DU VÄRD!


Vi säger varmt välkommen till oss för en skön stund och också välkommen tillbaka till vår samarbetspartner Jennifer Asklöf, som är också denna sommars Yogainstruktör. 


SOMMARMORGON-YOGA:

Ge dig själv en oslagbar start på dagen! Onsdagar under vecka 26 till 31 kör vi vår Sommaryoga mellan 08:30-9:45 och avslutar med en härlig frukost tillsammans! Vi hoppas på fina, soliga onsdagar, för då är vi utomhus - annars är vi inne i en lokal.


Pris

350:-/person och tillfälle för yogapass och frukost. Ta gärna med din egen Yogamatta. 


Datum

Onsdagar under vecka 26 till 31: kl 08-30 - 09.45. Därefter frukost.


Bokning: Du bokar din plats enklast genom "boka-knappen" här nedan.  Om anmälningstiden gått ut kan du prova att efteranmäla dig via telefon: 013-36 85 00.

Observera att din bokning är bindande. Avbokning senast 7 dagar innan. Du kan överlåta din plats till någon annan -  annars debiteras du för full avgift. 

Eller varför inte prova:

LUGN LÖRDAG-YOGA:

I sommar fortsätter våra populära Lugna Lördagar också, vid tre tillfällen. För dig som vill sova ut på morgonen och istället njuta av en skön förmiddagsyoga och avsluta med en god lunch är det ett perfekt alternativ! Precis som med morgon-yogan så räknar vi med fina, soliga dagar för att kunna vara utomhus - med det finns en lokal bokad, om det blir lite trist väder. 


Pris

469:-/person och tillfälle för yogapass och sommarlunch. Ta gärna med din egen Yogamatta. 


Datum

Lördagarna 9/7, 23/7 och 6/8. kl 10.30-12.00. Därefter lunch.


Bokning: Du bokar din plats enklast genom "boka-knappen" här nedan.  Om anmälningstiden gått ut kan du prova att efteranmäla dig via telefon: 013-36 85 00.

Observera att din bokning är bindande. Avbokning senast 7 dagar innan. Du kan överlåta din plats till någon annan -  annars debiteras du för full avgift.