Helglunch

HELGLUNCH

ÖPPET 12:00–14:00

(Glöm inte boka bord!)

 

 

Söndag 24/6

Örtmarinerad svensk biff med parmesansås och rostade rotsaker

Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber

 

Lördag & Söndag 30/6 samt 1/7

Marinerad svensk kycklingfilé med potatiskaka och ädelostsås

Dessert: Mörk chokladmousse med fruktsallad

 

Lördag & Söndag 7+8/7

Vitvinspocherad torskrygg med rödbetor och sidfläsk, serveras med en vitvinssås.

Dessert: Äppelpaj med vaniljglass

 

Lördag & Söndag 14+15/7

Örtbakad laxfilé med tomatsmör, potatis

Dessert: Vit chokladpannacotta smaksatt med baileys toppad med en bärkompott.

 

Lördag 21/7

ABONNERAT!

 

Söndag 22/7

Östgötsk kalkonstek med pumpapuré och tranbärssås

Dessert: Mörk chokladmousse med fruktsallad

 

Lördag & Söndag 28+29/7

Marinerad benfri kotlett med kryddsmör, därtill ugnsbakad klyftpotatis

Dessert: Äppelpaj med vaniljglass

 

Lördag & Söndag 4+5/8

Örtmarinerad svensk biff med parmesansås och rostade rotsaker

Dessert: Grön kardemummapannacotta med rabarber

 

 

 

 

590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se