Helglunch

HELGLUNCH

ÖPPET 12:00–14:00

(Glöm inte boka bord!)

Varmrätt 179:- Dessert 95:-

Förboka detta paket och du betalar 259:-                               




Lördag & Söndag 20 + 21/7

Wallenbergare med klassiska tillbehör

Dessert: Pannacotta på vit choklad och baileys. Severas med bär.


Lördag & Söndag 27 + 28/7

Svensk kycklingfilé marierad i vitlök- och chili därtill persiljesmör och portvinssås

samt potatiskaka

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder


Lördag 3/8

Örtmarinerat kalkonbröst med tranbärssås, serveras med en potatis- och pumpapuré

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och färska bär


Söndag 4/8

Örtmarinerat kalkonbröst med tranbärssås, serveras med en potatis- och pumpapuré

Dessert: Citron- och bärpaj på digestivebotten. serveras med vaniljgrädde


Lördag 10/8

Fläskytterfilé med äpple och plommon samt gräddsås och potatismuffins

Dessert: Pannacotta på vit choklad och baileys. serveras med bär.


Söndag 11/8  FULLBOKAT!

Mozarellafärsbiffar med basilika, tomatsås. Stekt potatis med rosmarin.

Dessert: Pannacotta på vit choklad och baileys. serveras med bär.





Baileys





         







590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se