Helglunch

HELGLUNCH

ÖPPET 12:00–14:00

(Glöm inte boka bord!)

Varmrätt 179:- Dessert 95:-

Förboka detta paket och du betalar 259:-

 

Lördag 23/3

Svensk kycklingfilé marinerad i vitlök- och chili därtill persiljesmör och portvinssås samt potatiskaka

Dessert: Creme brülee

 

Söndag 24/3 FULLBOKAT!

Svensk kycklingfilé marinerad i vitlök- och chili därtill persiljesmör och portvinssås samt potatiskaka

Dessert: Creme brülee

 

Lördag & Söndag 30+31/3

Örtmarinerat kalkonbröst med tranbärssås, serveras med en potatis- och pumpapuré

Dessert: Citron- och bärpaj på digestivebotten. Serveras med vaniljgrädde

 

Lördag & Söndag 6+7/4

Fläskytterfilé med äpple och plommon samt gräddsås och potatismuffins

Dessert: Tiramisu

 

Söndag 14/4

Ångad kummel med rom- och räksås samt en puré på potatis & blomkål

Dessert: Creme brülee med säsongens frukt & bär samt rostad vit choklad

 

Lördag & Söndag 20+21/4, 12.00 & 15.00

PÅSKBUFFÉ 425:-

 

Söndag 28/4

Wallenbergare med klassiska tillbehör

Dessert: Tiramisu

 

Lördag 4/5

Ångad kummel med rom- och räksås samt en puré på potatis & blomkål

Dessert: Creme brülee

 

Söndag 5/5 FULLBOKAT!

Svensk kycklingfilé marinerad i vitlök- och chili därtill persiljesmör och portvinssås samt potatiskaka

Dessert: Creme brülee

 

 

 

 

 

 

 

 

590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se