Helglunch

HELGLUNCH

ÖPPET 12:00–14:00

(Glöm inte boka bord!)

Varmrätt 179:- Dessert 95:-

Förboka detta paket och du betalar 259:-                               



Lördag 5/10

Örtmarinerat kalkonbröst med tranbärssås, serveras med en potatis- och pumpapuré.

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och färska bär.


Söndag 6/10

Ost- och sparrisgratinerad rödingfilé med ljummen potatissallad samt en örtsås toppad med räkor.

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och färska bär.


Lördag 12/10

FULLBOKAT!


Söndag 13/10

Wallenbergare med klassiska tillbehör

Dessert:

Pannacotta på vit choklad och baileys. Serveras med bär



Lördag 19/10

Svensk kycklingfilé marinerad i vitlök och chili därtill persiljesmör och portvinssås samt potatiskaka.

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder.


Söndag 20/10

Benfri rapsgriskotlett med äpple och plommon samt gräddsås och potatismuffins.

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder.


Lördag 26/10

Parmesanbakad lax med en citrus- och vitvinssås samt örtkrossad potatis.

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och färska bär.


Söndag 27/10

Örtmarinerat kalkonbröst med tranbärssås, serveras med en potatis- och pumpapuré.

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och färska bär.

  • B


         







590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se