Helglunch

HELGLUNCH

ÖPPET 12:00–14:00

(Glöm inte boka bord!)

Varmrätt 179:- Dessert 95:-

Förboka detta paket och du betalar 259:-                               





Lördag 16/11 & Söndag 17/11 FULLBOKAT!

Ost- och sparrisgratinerad rödingfilé med ljummen potatissallad samt en örtsås

toppad med räkor.

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och bär.


Lördag & Söndag 23 + 24/11

Wallenbergare med klassiska tillbehör

Dessert: Pannacotta på vit choklad och baileys. Serveras med bär.


Lördag 30/11

Svensk kycklingfilé marinerad i vitlök- och chili därtill persiljesmör och portvinssås samt potatiskaka

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder.


Söndag 1/12

JULBORD. Se flik Julbord.



  • B


         







590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se