Helglunch

HELGLUNCH

ÖPPET 12:00–14:00

(Glöm inte boka bord!)

Varmrätt 179:- Dessert 95:-

Förboka detta paket och du betalar 259:-                               





Lördag 17/8

Svensk kycklingfilé med parmesansås och rostad potatis samt sauterade grönsaker

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder


Söndag 18/8

Ångad kummel med rom- och räksås samt en puré på potatis och blomkål

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder


Lördag 24/8 FULLBOKAT!

Ost- och sparrisgratinerad rödingfilé med ljummen potatissallad samt en örtsås toppad med räkor

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och färska bär.


Söndag 25/8

Ost- och sparrisgratinerad rödingfilé med ljummen potatissallad samt en örtsås toppad med räkor

Dessert: Rabarberpaj med vaniljglass och färska bär.


Lördag 31/8 FULLBOKAT!

Rosemarinstekt svensk fläskfilé med ragu på tomat och svamp. Serveras med en potatiskaka

Dessert: Pannacotta på vit choklad och baileys. serveras med bär.


Söndag 1/9  FULLBOKAT!

Wallenbergare med klassiska tillbehör

Dessert: Pannacotta på vit choklad och baileys. serveras med bär.


Lördag 7/9 FULLBOKAT!

Stekt röding och vitvinssås smaksatt med dill samt en puré på potatis och blomkål

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder


Söndag 8/9 

Svensk kycklingfilé marinerad i vitlök- och chili därtill persiljesmör och portvinssås samt potatiskaka

Dessert: Champagnesorbet med jordgubbssalsa med fläder





Baileys





         







590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se