Dagens lunch

DAGENS LUNCH

SOMMARTIDER I RESTAURANGEN V. 26-32

12:00–14:00

 

 

 

 

Vecka 30

 

Måndag 23/7

Vitvinspocherad torskrygg med stekt sidfläsk och rödbetor.

 

Tisdag 24/7

Örtmarinerat kalkonbröst med en svampsås och rostad potatis.

 

Onsdag 25/7

Varmrökt lax med spenat och örtsås. Färsk potatis.

 

Torsdag 26/7

Marinerad rapsgriskotlett med chilibearnaisesås. Rostad potatis med solrosfrön.

 

Fredag 27/7

Mozarella färsbiff med basilika, tomatsås. Stekt potatis med rosmarin.

 

 

Vecka 31

 

Måndag 30/7

Panerad kummelfilé med dansk remouladsås

 

Tisdag 31/7

Köttfärslimpa med inlagd gurka och rårörda lingon, kokt potatis och gräddsås

 

Onsdag 1/8

Citronkyckling med fetaost, tomater och oliver, stekt potatis

 

Torsdag 2/8

Inkokt lax med skarpsås och kokt färskpotatis

 

Fredag 3/8

Fläskfilé med paprika och bacon, stekt potatis

590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se