Jobba med oss

VI SÖKER KÖKSMÄSTARE!

VILL DU JOBBA PÅ EN ARBETSPLATS MED STORT UTRYMME FÖR BÅDE MATKVALITET OCH LIVSKVALITET? Välkommen till ett fantastiskt jobb hos oss på Vårdnäs Stiftsgård!


Under de senaste åren har Vårdnäs Stiftsgård positionerat sig som en mötesplats med stort fokus på goda, nyttiga och klimatsmarta matupplevelser med hög kvalitet! Nu väljer vår köksmästare, efter ett väl utfört arbete att gå vidare till andra uppgifter. Vi söker därför en ny köksmästare, som med kreativitet och engagemang vill fortsätta utveckla vårt kök tillsammans med oss. Vill du jobba med ett gäng varma, engagerade människor i en fantastiskt miljö som är bra för både kropp och själ? Vårt kök har till och med sjöutsikt! Vi som jobbar på Vårdnäs stiftsgård beskriver vårt arbete med dessa ledord:


Naturnära - i sitt läge

Jordnära - i bemötande

Närvaro - den särskiljande känslan i förhållande till andra konferensanläggningar

Omhändertagande - omvårdnad och engagemang i varje individ

Vila/aktivitet - val eller kombination

Upplevelser - små som stora

Gemenskap - vi jobbar tillsammans

Frizon - från den vanliga vardagen


Vi vill gärna att du hör av dig och berättar om vad du skulle vilja göra med det här uppdraget. Vi erbjuder både en intressant och spännande jobb med bra villkor. Kontakta Jonas Ridderström, chef på Vårdnäs (0706-754945) så snart du kan - tjänsten tillsätts så snart som möjligt - senast 30/9. Adresser och kontaktuppgifter hittar du HÄR


590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se