Fotbollskonfa2019

FOTBOLLSKONFA 2019

GUD, CYKELSPARKAR OCH MASSA GRÄSTID

Här får du livet på riktigt. Det stora eller lilla du grubblar på och du behöver inte kompromissa med sommarens grästid. Under 12 dygn varvas livs­frågor, fotboll, bad, andakter och härlig gemenskap, tillsammans med några av Sveriges bästa fotbollsspelare från LFC. Kanske tar du med dig några kompisar eller så får du massa nya vänner för livet. Precis intill sjön ligger fotbollsplanen och däremellan fullt av kanoter, kajaker och en sjöbastu. Allt vad man kan önska sig för en lyckad sommar!


Vårdnäs stiftsgård

Vårdnäs stiftsgård är en magisk plats 20 minuter från Linköping. Ända sedan 1944 har gården kryllat av ungdomar på läger. Idag är Vårdnäs stiftsgård en mötesplats för alla åldrar. Många av gårdens företagsgäster har varit här på konfaläger som unga. Gården håller mycket hög standard. Både när det gäller mat, boende och bemötande. Idag är Vårdnäs stiftsgård medlem i både Svenska möten och Östgötamat, samt miljödiplomerad av Svanen.


Samarbete

Fotbollskonfa är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och LFC (Linköpings fotbollsklubb). Schysst både på plan och utanför. Det vill säga – hur vi är mot oss själva och mot varandra är det vi gemensamt vill belysa och reflektera över. Vi jobbar med värdeorden: professionalitet, glädje, engagemang, lojalitet och ödmjukhet.


Datum

Summercamp 2019, 22 juli – 3 augusti

Kick-off-helg på Vårdnäs stiftsgård 26-28 april 2019.


Pris

8 900 kr. (I beloppet ingår Kick-off-helgen samt två veckors Summercamp – All Inclusive. )


Visste du att Svenska kyrkans församlingar ger ett ekonomiskt stöd, så kallat konfirmandclearing, till alla konfirmander som är medlemmar i Svenska kyrkan. Clearingen innebär att du bara behöver betala cirka hälften av den faktiska summan. (16 250 kr) Din egna hemförsamling betalar resten! Är du inte medlem, bli det idag! Kontakta din närmaste församling så hjälper dom dig.590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se