Upplev julen på Vårdnäs

UPPLEV JULEN 2018 PÅ VÅRDNÄS!

I ÅR ÄR DET ÅTER DAGS FÖR MÖJLIGHETEN ATT FIRA

JESU FÖDELSES FEST PÅ VÅRDNÄS STIFTSGÅRD.

Vi är glada att kunna välkomna dig till ett par härliga dygn med andra gäster och vänner! Precis som tidigare år är julfirandet präglat av mänsklig omsorg och gemenskap. Vi välkomnar gäster i alla åldrar - och ser gärna att vi får med både barn, ungdomar och vuxna till årets firande. Gårdens personal och värdar kommer givetvis att ordna med spännande program och ta hand om dig som deltagare. Samtidigt har erfarenheten visat oss att den riktiga julstämmningen skapas av delaktighet och allas gemensamma bidrag. Tillsammans skapar vi den jul vi längtar efter.

 Sedan ett par år tillbaka gör vi julfirandet ihop med våra kollegor från Stjärnholms stiftsgård i Sörmland, så vi väntar gäster också från det vädersträcket!

Vi firar jul i dagarna tre, från eftermiddag­s­tid den 23:e - ”dan’ före doppare-dan” till och med lunch på juldagen, den 25:e. Det blir mysig samvaro, roliga aktiviteter såsom julpyssel, klä julgran, lekar, spel och tomtebesök. Salongen fylls med julens sånger och fina samtal. Dessutom finns möjlighet till promenader, frisk luft, och kanske ett härligt bastubad. Alltsammans varvas med julens stämningsfulla gudstjänster i Vårdnäs kyrka.

 

Den goda maten är en viktig del av julen och den står våra fantastiska kockar för, under ledning av köksmästare Sam Degerfält.

 

En uppskattad tradition är julklappsbytet på julaftons kväll. Varje deltagare tar med en julklapp till ett värde av cirka 100 kronor. Mer info om detta kommer efter bokning.

 

Med kökets goda mat och i ett julpyntat Vårdnäs hoppas vi att du ska få ett par fina dagar hos oss i juletid. Vi önskar dig varmt välkommen att fira jul med oss.

 

 

PRISER

  • Enkelrum, hotellet: 3.500:-/person
  • Del i dubbelrum, hotellet: 3.100:-/person
  • Del i familjerum, Backgården: 2.500:-/vuxen och 1.000:-/barn (3-12 år)

 

I priset ingår alla måltider, program och logi. Drycker tillkommer

 

 

ANMÄLAN

Senast den 30 november vill vi ha din anmälan. Anmäl dig till info@vardnas.se eller på tel 013-368500. Vi förbehåller oss rätten att ställa in arrangemanget om antalet anmälningar understiger 30 personer.

 

TRANSPORT

Meddela behov av transport från Linköpings Resecentrum vid bokning. Vi samordnar transport till Vårdnäs den 23/12 samt återresa till Resecentrum den 25/12. Kostnaden läggs på din nota.

 

MATALLERGI

Anmäl detta vid bokningstillfället.

 

BEHOV AV ASSISTANS ELLER SJUKVÅRD

Som gäst på Vårdnäs Julfirande måste du själv ombesörja eventuellt behov av assistans eller sjukvård i god tid före ankomst. Vårdnäs personal tillhandahåller inte dessa tjänster och är inte vårdutbildad.

 

590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se