Sommardagar på Vårdnäs

SOMMARDAGAR PÅ VÅRDNÄS - 24 till 27 juni!

SKÖNA DAGAR - FÖR ALLA ÅLDRAR MED ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER RUNT HÖRNET

Vi är glada att kunna säga välkommen till en närproducerad semesterupplevelse hos oss på Vårdnäs Stiftsgård tillsammans med gäster och vänner! Precis som tidigare år är vill vi att våra arrangemang ska präglas av mänsklig omsorg och gemenskap. Vi välkomnar gäster i alla åldrar - och ser gärna att vi får med både barn, ungdomar och vuxna till årets sköna dagar tillsammans. Gårdens personal och värdfamilj  kommer givetvis att ordna med spännande program och ta hand om dig som deltagare. Samtidigt har erfarenheten visat oss att den riktiga stämmningen skapas av delaktighet och allas gemensamma bidrag. Tillsammans skapar vi den sommar vi längtar efter.

Vi träffas i fyra dagar, från lunch den 24:e - till och med lunch den 27:e. Det blir mysig samvaro, roliga aktiviteter, paddling, bad, lek och spel, vandring, skapande-verkstad, tårtbak, lägerbål, konsert, grillkväll och mycket annat såsom meditation, motion och yoga för de som vill det. Vi kommer att ha ett mer aktivt spår och ett lite lugnare, så att det passar de flestas behov och önskemål. Dessutom finns ju alltid möjlighet till promenader, frisk luft, kanske ett härligt bastubad eller bara en lugn stund på terrassen eller i gräset hos oss.


Den goda maten är en viktig del upplevelsen på Vårdnäs Stiftsgård och den står våra fantastiska kockar för, under ledning av vår köksmästare. 


Ett mer dealjerat program kommer snart, men passa på att redan nu göra plats i din kalender för några sköna semesterdagar hos oss. Ett klimatsmart sätt att fira "hemester" - nära semester, helt enkelt!PRISER

  • Enkelrum, hotellet: 4.200:-/person
  • Del i dubbelrum, hotellet: 3.600:-/person
  • Del i familjerum, Backgården: 2.950:-/vuxen och 1.400:-/barn (3-12 år)


       I priset ingår alla måltider, måltidsdrycker*), aktiviteter och logi.

*)vatten, saft eller lättöl ingår. Övriga drycker tillkommerBOKNING

Bokning sker dirtekt till  info@vardnas.se eller på tel 013-368500. Vi förbehåller oss rätten att ställa in arrangemanget om antalet anmälningar understiger 30 personer och besked om detta lämnas senast 30 dagar innan arrangemangets start.


TRANSPORT

Kommer du med tåg eller buss till Linköping? Meddela behov av transport från Linköpings Resecentrum vid bokning. Vi samordnar transport till Vårdnäs den 24/6 samt återresa till Resecentrum den 27/6. Kostnaden läggs på din nota.


MATALLERGI

Anmäl detta vid bokningstillfället.


BEHOV AV ASSISTANS ELLER SJUKVÅRD

Som gäst på Vårdnäs Julfirande måste du själv ombesörja eventuellt behov av assistans eller sjukvård i god tid före ankomst. Vårdnäs personal tillhandahåller inte dessa tjänster och är inte vårdutbildad.


590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se