Aktiv

TEAMBUILDINGBANAN

 

För både stora och små grupper

 

Runt hela stiftsgården finns en spännande bana med drygt tio olika stationer. Här hittar du ett stort urval uppgifter i olika svårighetsgrad som din grupp ska lösa på bästa sätt. Lite muskelstyrka, men allra mest klurighet och framför allt förmåga att i sin grupp kunna ta vara på all inneboende styrka.

 

Gruppen kan välja mellan att gå banan på egen hand eller tillsammans med en instruktör som ser och iakttar hur uppgiften löses och kan ge tips på vad man behöver tänka på framöver.

 

Tid

Cirka 1–2 timmar.

 

Gruppstorlek

Upp till 100 personer i samma sällskap. Är man en mindre grupp tillsammans med instruktör är 7-10 personer perfekt.

GOLFA PÅ VESTERBY GK

 

Ta med golfbagen när du kommer!

 

Bara en dryg kilometer från oss ligger Vesterby golfbana. En 18-håls Links-liknande bana med hårda greener som erbjuder ett krävande och strategiskt spel. Tillsammans med våra grannar kan vi erbjuda ett fleral aktiviteter med golfprägel.

 

Våra olika golfarrangemang

• Prova-på golf tillsammans med pro

• Större eller mindre golftävlingar

• Golfrunda med uppbokad starttid

 

Gruppstorlek

Från 2 pers och uppåt.

FOTBOLL- & ALLAKTIVITETSPLANEN

 

Arbeta upp svetten på vår gräsyta

 

Här finns plats för allehanda gräsplansaktiviteter som fotboll, brännboll, 5-kamp med mera. Vi har även diverse spel så som kubb och krocket till utlåning. Planen är bokningsbar.

BOULEBANAN

 

På med kepsen – Nu kör vi!

 

I skuggan av åldriga ekar har vi krattat boulebanan för en skön eftermiddag. Ta med dina egna klot eller hyr i receptionen.

BADPLATSEN

 

Ta ett svalkande dopp, sommar som vinter.

 

Vårdnäs har en fantastisk liten pir som badar i solen. Välkommen hit för ett svalkande dopp!

LERDUVESKYTTE MED LASER

 

Skjut inte på problemet. Ta tag i det!

 

Tillsammans med en erfaren instruktör får du prova på en ny typ av lerduveskytte, med lasergevär och miljövänliga lerduveattrapper.

 

Eftersom vi tycker om att ta livet lite lekfullt är hela arrangerat som en enkel tävling där du själv väljer om och vilka priser som ska delas ut.

 

Tid

Cirka 1,5 timmar

 

Gruppstorlek

Upp till 50 personer

 

KANOT, KAJAK ELLER SUP

 

Kom ut i vårt vackra sjösystem

 

Upplev vårt fantastiska sjösystem på det mest rofyllda och nära sätt som går. Beroende på hur länge du vill vara ute på sjön kan du nå olika delar av vårt vackra system med både slott, slussar, bad & grillplatser och enastående natur i en omedelbar närhet. Stanna på någon intilliggande ö eller paddla längst kanalen till härliga badklippor. Vi ordnar både lunchpaket eller fikakorg om ni önskar.

 

Vår uthyrningsflotta

22 st Kanadensare

8 st Kajaker (6 enkla, 2 dubbla)

2 st roddbåtar

1 st 16-mannakanot

2 st SUPar (Stand up paddleboard)

16-MANNAKANOT

 

En spektakulär variant av den klassiska kanotturen, är att ta med hela gänget i en och samma kanot. Det här ställer krav på samarbetsförmåga men i gengäld garanteras många goda skratt. Vem är egentligen kapten ombord?

VOLLEYBOLL

 

Intill fotbollsplanen finns vår volleybollplan på gräs. Perfekt för soliga dagar med närhet till badplatsen. Bollar finns i receptionen. Volleybollplanen är bokningsbar.

JOGGA MED EN PRÄST!

 

När kropp och knopp ska trimmas!

 

Följ med ut på en lekfull träningsrunda där vi tar hjälp av naturen för att få upp konditionen och bygga muskler. Här får du även prova Vårdnäs enkla utegym.

 

Tid

Cirka 1 timme.

 

Gruppstorlek

4–15 personer

BILJARD & DART

 

En trappa ner under salongen finns ett uppehållsrum med biljardbord och darttavla. Ingen bokning krävs. Välkommen!

590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se